ТОВ "ІНОКСПА УКРАЇНА"

м.Київ

Україна

Ультрависокотемпературна стерилізація (УВТ) - це обробка методом стерилізації, яка служить для знищення термостійких бактерій та мікроорганізмів з метою збільшення терміну придатності продукту та стабільності протягом усього терміну зберігання.

Стерилізація досягається шляхом впливу на продукт ультрависокої температури, зазвичай від 135 до 145 ° C протягом дуже короткого періоду часу - від 2 до 5 секунд.

Оброблені таким чином продукти можуть зберігатися поза холодильником протягом кількох місяців.

Запросить инфо

UHT Стерилізація рідких та малов'язких харчових продуктів

Принцип работы

УВТ-обробка здійснюється різними способами в залежності від характеристик продукту, що стерилізується.

Компанія INOXPA пропонує:

  • УВТ-системи непрямого нагріву з використанням трубчастих теплообмінників;
  • УВТ-системи прямого нагріву, з використанням трубчастих теплообмінників для рекуперації тепла та подачі пари для стерилізації продукції.

Нагрів продукту здійснюється в трубчастих теплообмінниках, розрахованих на високу тепло ефективність та оптимальне очищення для забезпечення тривалої експлуатації, що підвищує термін служби установки.

В установках УВТ з прямим нагріванням продукт спочатку нагрівається за рахунок рекуперації тепла в трубчастому теплообміннику, а температура стерилізації досягається шляхом подачі пари з наступним миттєвим охолодженням для видалення надлишкової кількості води, що утворюється внаслідок конденсації пари.

Відмінна система теплообміну та високоточний контроль подачі пари гарантують дбайливу обробку продукту зі збереженням його поживних та органолептичних властивостей.

Конструкция и характеристики

Конструкція: Обладнання є модульним і відрізняється компактністю, монтується на основі з нержавіючої сталі з ніжками, що регулюються по висоті. Електрощит управління встановлений у шафі з нержавіючої сталі, вбудованій у блок.

Теплообмінники: Модульні трубчасті теплообмінники доступні в різних конфігураціях для задоволення широкого спектру технологічних вимог, що відносяться до більшості рідких та малов`язких харчових продуктів. Модуль теплообмінника оснащений теплоізольованими захисними панелями з нержавіючої сталі та люками із полікарбонату для захисту оператора від контакту з гарячими поверхнями.

Автоматизація: Автоматизація високого рівня дозволяє здійснювати безперервний контроль усіх параметрів процесу, гарантуючи тим самим надійну роботу. Елементи управління на базі ПЛК забезпечують можливість інтеграції з існуючою системою управління.

Материалы

Деталі, що контактують із продуктом AISI316L
Шафа керування AISI 304
Конструкція, рами та опори AISI 304
Ущільнення, що торкаються виробу EPDM або силікон
Механічні ущільнення на насосах C/SiC/EPDM
Обробка поверхні Ra ≤ 0,8 мкм

Опции

Гомогенізатор: Асептичний гомогенізатор високого тиску для рівномірного диспергування жирових кульок або дрібних твердих частинок у продукті, що знижує ризик розділення фаз та осадження осаду всередині упаковки.

Асептичний резервуар: Буферна ємність для подачі асептичного наповнювача із збереженням стерильності продукту. Стерильність продукту гарантована, оскільки перед надходженням продукту здійснюється стерилізація резервуару парою. Надлишковий тиск перешкоджає проникненню забруднюючих речовин зовні.
Ємність оснащена системою перемішування для підтримки продукту в русі та забезпечення його однорідності. Асептичні резервуари також пропонуються як окреме обладнання та призначаються для експлуатації окремо від лінії УВТ у повністю автоматизованому режимі.

Деаератор: Вакуумний деаератор, що інтегрується в структуру системи УВТ, забезпечує видалення з продукту сторонніх газів, що викликають неприємні запахи та окислення. Ароматичні фракції, які також відокремлюються, можуть бути вилучені шляхом конденсації та повторно введені в продукт.

Документ

Принцип работы

УВТ-обробка здійснюється різними способами в залежності від характеристик продукту, що стерилізується.

Компанія INOXPA пропонує:

  • УВТ-системи непрямого нагріву з використанням трубчастих теплообмінників;
  • УВТ-системи прямого нагріву, з використанням трубчастих теплообмінників для рекуперації тепла та подачі пари для стерилізації продукції.

Нагрів продукту здійснюється в трубчастих теплообмінниках, розрахованих на високу тепло ефективність та оптимальне очищення для забезпечення тривалої експлуатації, що підвищує термін служби установки.

В установках УВТ з прямим нагріванням продукт спочатку нагрівається за рахунок рекуперації тепла в трубчастому теплообміннику, а температура стерилізації досягається шляхом подачі пари з наступним миттєвим охолодженням для видалення надлишкової кількості води, що утворюється внаслідок конденсації пари.

Відмінна система теплообміну та високоточний контроль подачі пари гарантують дбайливу обробку продукту зі збереженням його поживних та органолептичних властивостей.

Материалы and Опции

Деталі, що контактують із продуктом AISI316L
Шафа керування AISI 304
Конструкція, рами та опори AISI 304
Ущільнення, що торкаються виробу EPDM або силікон
Механічні ущільнення на насосах C/SiC/EPDM
Обробка поверхні Ra ≤ 0,8 мкм

Гомогенізатор: Асептичний гомогенізатор високого тиску для рівномірного диспергування жирових кульок або дрібних твердих частинок у продукті, що знижує ризик розділення фаз та осадження осаду всередині упаковки.

Асептичний резервуар: Буферна ємність для подачі асептичного наповнювача із збереженням стерильності продукту. Стерильність продукту гарантована, оскільки перед надходженням продукту здійснюється стерилізація резервуару парою. Надлишковий тиск перешкоджає проникненню забруднюючих речовин зовні.
Ємність оснащена системою перемішування для підтримки продукту в русі та забезпечення його однорідності. Асептичні резервуари також пропонуються як окреме обладнання та призначаються для експлуатації окремо від лінії УВТ у повністю автоматизованому режимі.

Деаератор: Вакуумний деаератор, що інтегрується в структуру системи УВТ, забезпечує видалення з продукту сторонніх газів, що викликають неприємні запахи та окислення. Ароматичні фракції, які також відокремлюються, можуть бути вилучені шляхом конденсації та повторно введені в продукт.

Документ № FTsolUHT_ES
Заглавие UHT Esterilización de alimentos líquidos y de baja viscosidad
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail
Документ № FTsolUHT_EN
Заглавие UHT Sterilisation of liquid and low-viscosity food products
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail
Документ № FTsolUHT_FR
Заглавие UHT Stérilisation des aliments liquides et à faible viscosité
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail
Документ № FTsolUHT_IT
Заглавие UHT Sterilizzazione di prodotti liquidi e a bassa viscosità
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail
Документ № FTsolUHT_DE
Заглавие UHT Sterilisation von flüssigen Lebensmitteln und Lebensmitteln mit geringer Viskosität
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail
Документ № FTsolUHT_RU
Заглавие УВТ Стерилизация жидких и маловязких пищевых продуктов
Формат файла .pdf
    Download
  • E-mail

Политика в отношении файлов cookie

Этот сайт использует файлы «куки». Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов. Страница с информацией о политике в отношении файлов cookie

Сохранить изменения
Необходимые (2)
Настроечные (0)
Статистические (7)
Маркетинговые (11)
О файлах «куки»

Необходимые файлы «куки» помогают сделать сайт удобным, позволяя реализовать основные функции, такие как навигация по странице и доступ к защищенным областям сайта. Сайт не может нормально функционировать без этих файлов «куки».

Настроечные файлы «куки» позволяют сайту запоминать информацию, которая изменяет способ работы или вид сайта, например, с учетом вашего предпочтительного языка и региона, в котором вы находитесь.

Статистические «куки» помогают владельцам сайтов понять, как посетители взаимодействуют с сайтами, путем сбора и представления анонимной информации.

Маркетинговые «куки» используются для отслеживания перемещения посетителей по сайтам. Цель этого отслеживания — показ рекламных объявлений, которые актуальны и интересны для конкретного пользователя и тем самым более ценны для издателей и сторонних рекламодателей.

Имя Поставщик Цель Срок действия Тип
cc_cookie_accept www.inoxpa.com.ua Зберігає стан згоди користувача на використання файлів cookie для поточного домену 1 год HTTP
PHPSESSID www.inoxpa.com.ua Зберігає стан сеансу користувача в запитах сторінок. Сесія HTTP
collect Google Використовується для надсилання даних до Google Analytics про пристрій та поведінку відвідувача. Відстежує відвідувача за різними пристроями та маркетинговими каналами. Сесія Pixel
_ga Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 2 роки HTTP
_ga_# www.inoxpa.com.ua Використовується Google Analytics для збору даних про кількість відвідувань користувачем веб-сайту, а також дат першого та останнього відвідувань. 2 роки HTTP
_gat_ Google Використовується Google Analytics для зменшення кількості запитів 1 день HTTP
_gid Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 1 день HTTP
fr Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
_fbp Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
IDE Google Використовується Google DoubleClick для реєстрації та повідомлення про дії користувача веб-сайту після перегляду або клацання однієї з оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності реклами та представлення цільових оголошень користувачеві. 1 год HTTP
ads/ga-audiences Google Використовується Google AdWords для повторного залучення відвідувачів, які, ймовірно, перетворюються на клієнтів на основі поведінки відвідувача в Інтернеті на веб-сайтах. Сесія Pixel
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Намагається оцінити пропускну здатність користувачів на сторінках із інтегрованими відео YouTube. 179 днів HTTP
YSC YouTube Реєструє унікальний ідентифікатор, щоб вести статистику того, які відео з YouTube бачив користувач. Сесія HTTP
yt-remote-cast-installed YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-connected-devices YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-device-id YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-fast-check-period YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-name YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
«Куки» — это небольшие текстовые файлы, которые могут использоваться сайтами для повышения эффективности работы пользователей. В законе говорится, что мы можем хранить файлы «куки» на вашем устройстве, если они абсолютно необходимы для функционирования этого сайта. В отношении всех остальных типов файлов «куки» необходимо получить ваше разрешение. Этот сайт использует разные типы файлов «куки». Некоторые файлы «куки»размещаются сторонними сервисами, отображаемыми на наших страницах.Вы можете в любое время изменить или отозвать свое согласие с Декларацией о куки-файлах на нашем сайте. Узнайте подробнее из нашей Политики конфиденциальности о том, кто мы такие, как вы можете связаться с нами и как мы обрабатываем личные данные. Сообщайте идентификатор и дату своего согласия, когда связываетесь с нами относительно этого согласия.