ТОВ "ІНОКСПА УКРАЇНА"

м.Київ

Україна

Виробництво сумішей для приготування морозива

Компанія INOXPA пропонує найсучасніші рішення для розробки, пастеризації та витримки сумішей для морозива.

Ринок морозива, чи то домашнього чи промислового приготування, є надзвичайно динамічним і характеризується постійною необхідністю для виробників пропонувати споживачам нові продукти в нових форматах.

Цей сегмент відрізняється високою конкуренцією через кількість продуктів, що щорічно випускаються на ринок, а також вимог до розробки новинок, тому надзвичайно важливо оптимізувати виробничі процеси та забезпечити універсальність обладнання для адаптації до нових рецептур продуктів.

У зв'язку з цим виробникам важливо мати в розпорядженні ефективне обладнання, що забезпечує прискорення виробництва та управління асортиментом рецептур, що постійно розширюється. 

Запросить инфо

Виробництво сумішей для приготування морозива

Решение

Суміші для морозива готуються на основі цільного знежиреного молока, вершків або, у деяких випадках, води з додаванням ряду таких інгредієнтів, як підсолоджувачі, стабілізатори, емульгатори, ароматизатори та барвники.

Всі суміші виготовляються з використанням рідких та твердих продуктів, для дозування та змішування яких обладнання компанії INOXPA відповідає всім вимогам до процесів та автоматизації.

Типовий процес виробництва суміші для приготування морозива складається з наступних етапів: 

  • Рідкі інгредієнти, нагріті для полегшення розчинення та гідратації твердих інгредієнтів, завантажуються в змішувальний бак;
  • Порошкоподібні інгредієнти додаються до рідин за допомогою блендера INOXPA та рециркулюють у змішувальному баку, забезпечуючи оптимальну дисперсію. З метою полегшення дозування та введення до складу рідини вони можуть бути попередньо змішані у сухому вигляді.
  • Вершкове масло або інші жири перед додаванням до суміші зазвичай розтоплюються в окремій ємності.
  • Після завершення процесу змішування суміш пастеризується при температурі близько 85 °С і гомогенізується в гомогенізаторі під високим тиском. Гомогенізатори, які використовуються для приготування сумішей для морозива, зазвичай відрізняються наявністю спеціальної гомогенізуючої головки, призначеної для роботи з абразивною продукцією.
  • Для завершення гідратації та отримання однорідної суміші продукт витримується у накопичувальному баку.
  • На цьому етапі можливе додавання ароматизаторів та барвників.
  • Отримана таким чином суміш переноситься до морозильної камери, де вона збивається з контрольованою кількістю повітря. 

 

У випадку з морозивом вирішальну роль в успіху кінцевого продукту відіграють складові - консистенція та текстура.

Крім якісної сировини, для подачі високоякісної суміші в морозильну камеру надзвичайно важливим є фізичний процес змішування та контроль над ним: це обов'язковий відправний пункт для отримання якісного продукту.

Рішення INOXPA в галузі приготування сумішей для морозива поєднують передове обладнання для змішування і перемішування, високоефективну теплову обробку і висококласну автоматизацію, завдяки чому замовники можуть отримати всі необхідні інструменти для вирішення завдань, що виникають на цьому ринку.

Принцип работы

Суміші для морозива готуються на основі цільного знежиреного молока, вершків або, у деяких випадках, води з додаванням ряду таких інгредієнтів, як підсолоджувачі, стабілізатори, емульгатори, ароматизатори та барвники.

Всі суміші виготовляються з використанням рідких та твердих продуктів, для дозування та змішування яких обладнання компанії INOXPA відповідає всім вимогам до процесів та автоматизації.

Типовий процес виробництва суміші для приготування морозива складається з наступних етапів: 

  • Рідкі інгредієнти, нагріті для полегшення розчинення та гідратації твердих інгредієнтів, завантажуються в змішувальний бак;
  • Порошкоподібні інгредієнти додаються до рідин за допомогою блендера INOXPA та рециркулюють у змішувальному баку, забезпечуючи оптимальну дисперсію. З метою полегшення дозування та введення до складу рідини вони можуть бути попередньо змішані у сухому вигляді.
  • Вершкове масло або інші жири перед додаванням до суміші зазвичай розтоплюються в окремій ємності.
  • Після завершення процесу змішування суміш пастеризується при температурі близько 85 °С і гомогенізується в гомогенізаторі під високим тиском. Гомогенізатори, які використовуються для приготування сумішей для морозива, зазвичай відрізняються наявністю спеціальної гомогенізуючої головки, призначеної для роботи з абразивною продукцією.
  • Для завершення гідратації та отримання однорідної суміші продукт витримується у накопичувальному баку.
  • На цьому етапі можливе додавання ароматизаторів та барвників.
  • Отримана таким чином суміш переноситься до морозильної камери, де вона збивається з контрольованою кількістю повітря. 

 

У випадку з морозивом вирішальну роль в успіху кінцевого продукту відіграють складові - консистенція та текстура.

Крім якісної сировини, для подачі високоякісної суміші в морозильну камеру надзвичайно важливим є фізичний процес змішування та контроль над ним: це обов'язковий відправний пункт для отримання якісного продукту.

Рішення INOXPA в галузі приготування сумішей для морозива поєднують передове обладнання для змішування і перемішування, високоефективну теплову обробку і висококласну автоматизацію, завдяки чому замовники можуть отримати всі необхідні інструменти для вирішення завдань, що виникають на цьому ринку.

Материалы and Опции

Документ

Политика в отношении файлов cookie

Этот сайт использует файлы «куки». Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов. Страница с информацией о политике в отношении файлов cookie

Сохранить изменения
Необходимые (2)
Настроечные (0)
Статистические (7)
Маркетинговые (11)
О файлах «куки»

Необходимые файлы «куки» помогают сделать сайт удобным, позволяя реализовать основные функции, такие как навигация по странице и доступ к защищенным областям сайта. Сайт не может нормально функционировать без этих файлов «куки».

Настроечные файлы «куки» позволяют сайту запоминать информацию, которая изменяет способ работы или вид сайта, например, с учетом вашего предпочтительного языка и региона, в котором вы находитесь.

Статистические «куки» помогают владельцам сайтов понять, как посетители взаимодействуют с сайтами, путем сбора и представления анонимной информации.

Маркетинговые «куки» используются для отслеживания перемещения посетителей по сайтам. Цель этого отслеживания — показ рекламных объявлений, которые актуальны и интересны для конкретного пользователя и тем самым более ценны для издателей и сторонних рекламодателей.

Имя Поставщик Цель Срок действия Тип
cc_cookie_accept www.inoxpa.com.ua Зберігає стан згоди користувача на використання файлів cookie для поточного домену 1 год HTTP
PHPSESSID www.inoxpa.com.ua Зберігає стан сеансу користувача в запитах сторінок. Сесія HTTP
collect Google Використовується для надсилання даних до Google Analytics про пристрій та поведінку відвідувача. Відстежує відвідувача за різними пристроями та маркетинговими каналами. Сесія Pixel
_ga Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 2 роки HTTP
_ga_# www.inoxpa.com.ua Використовується Google Analytics для збору даних про кількість відвідувань користувачем веб-сайту, а також дат першого та останнього відвідувань. 2 роки HTTP
_gat_ Google Використовується Google Analytics для зменшення кількості запитів 1 день HTTP
_gid Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 1 день HTTP
fr Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
_fbp Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
IDE Google Використовується Google DoubleClick для реєстрації та повідомлення про дії користувача веб-сайту після перегляду або клацання однієї з оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності реклами та представлення цільових оголошень користувачеві. 1 год HTTP
ads/ga-audiences Google Використовується Google AdWords для повторного залучення відвідувачів, які, ймовірно, перетворюються на клієнтів на основі поведінки відвідувача в Інтернеті на веб-сайтах. Сесія Pixel
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Намагається оцінити пропускну здатність користувачів на сторінках із інтегрованими відео YouTube. 179 днів HTTP
YSC YouTube Реєструє унікальний ідентифікатор, щоб вести статистику того, які відео з YouTube бачив користувач. Сесія HTTP
yt-remote-cast-installed YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-connected-devices YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-device-id YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-fast-check-period YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-name YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
«Куки» — это небольшие текстовые файлы, которые могут использоваться сайтами для повышения эффективности работы пользователей. В законе говорится, что мы можем хранить файлы «куки» на вашем устройстве, если они абсолютно необходимы для функционирования этого сайта. В отношении всех остальных типов файлов «куки» необходимо получить ваше разрешение. Этот сайт использует разные типы файлов «куки». Некоторые файлы «куки»размещаются сторонними сервисами, отображаемыми на наших страницах.Вы можете в любое время изменить или отозвать свое согласие с Декларацией о куки-файлах на нашем сайте. Узнайте подробнее из нашей Политики конфиденциальности о том, кто мы такие, как вы можете связаться с нами и как мы обрабатываем личные данные. Сообщайте идентификатор и дату своего согласия, когда связываетесь с нами относительно этого согласия.