ТОВ "ІНОКСПА УКРАЇНА"

м.Київ

Україна

Напої на рослинній основі

Напої на рослинній основі

Запросить инфо

Напої на рослинній основі

Попит споживачів на нові, більш корисні для здоров'я та екологічно стійкі продукти харчування зростає, і повсякденний раціон стає все більш різноманітним, у тому числі завдяки включенню до нього напоїв виключно на рослинній основі або комбінованих напоїв з використанням коров'ячого молока. 

Постійно збільшується кількість споживачів напоїв на рослинній основі, так і обсяг їх споживання на людину. Таким чином, напої на рослинній основі займають дедалі більшу частку ринку порівняно з молоком.

Запросить инфо

Напої на рослинній основі

Решение

Бобові, зернові, горіхи, насіння та інша рослинна сировина застосовується для вилучення у воді концентрованої рідини рослинного походження, що використовується в рецептурі напоїв на рослинній основі.

В остаточний рецепт можуть додаватися олії, мінерали, вітаміни та ароматизатори з метою покращення поживних властивостей, а також смаку та текстури.

 Установки для виробництва цих напоїв можуть значно відрізнятися за своєю конструкцією залежно від сировини, продуктивності та складу готового продукту.

INOXPA пропонує рішення, що відповідають потребам клієнтів та спрямовані на задоволення найчастіших вимог щодо характеристик виробничого процесу, автоматизації, продуктивності та виготовлення. Завдяки широкому спектру опцій для персоналізації будь-якого етапу процесу, у розпорядженні кожного клієнта є необхідні засоби для виробництва унікального продукту та його успішного виведення на ринок.

Окрім розробки виробничих процесів та установок, INOXPA пропонує технологічну підтримку для оптимізації вже існуючих чи розробки нових продуктів, що дозволяє нашим клієнтам виробляти інноваційні та високоякісні продукти.


Типовий процес виробництва напою на рослинній основі можна описати так
:

 Proceso típico de elaboración de una bebida de origen vegetal

1. Контроль температури, часу та потоку, постійне перемішування та вилучення концентрованої  рідини рослинного походження.      

2. Подрібнення у вологому стані.

3. Гідроліз для забезпечення желатинізації, розрідження та оцукрювання за допомогою процесу, в ході якого контролюються температура та час.

4. Відділення зважених твердих частинок з використанням однієї або кількох центрифуг.

5. Змішування з олією та гомогенізація.

6. Охолодження та зберігання концентрованого екстракту.

7. Рецептура готового продукту: розчинення, додавання інгредієнтів, ароматизаторів тощо.

8. Пастеризація/UHT-обробка.

9. Розлив.

Принцип работы

Бобові, зернові, горіхи, насіння та інша рослинна сировина застосовується для вилучення у воді концентрованої рідини рослинного походження, що використовується в рецептурі напоїв на рослинній основі.

В остаточний рецепт можуть додаватися олії, мінерали, вітаміни та ароматизатори з метою покращення поживних властивостей, а також смаку та текстури.

 Установки для виробництва цих напоїв можуть значно відрізнятися за своєю конструкцією залежно від сировини, продуктивності та складу готового продукту.

INOXPA пропонує рішення, що відповідають потребам клієнтів та спрямовані на задоволення найчастіших вимог щодо характеристик виробничого процесу, автоматизації, продуктивності та виготовлення. Завдяки широкому спектру опцій для персоналізації будь-якого етапу процесу, у розпорядженні кожного клієнта є необхідні засоби для виробництва унікального продукту та його успішного виведення на ринок.

Окрім розробки виробничих процесів та установок, INOXPA пропонує технологічну підтримку для оптимізації вже існуючих чи розробки нових продуктів, що дозволяє нашим клієнтам виробляти інноваційні та високоякісні продукти.


Типовий процес виробництва напою на рослинній основі можна описати так
:

 Proceso típico de elaboración de una bebida de origen vegetal

1. Контроль температури, часу та потоку, постійне перемішування та вилучення концентрованої  рідини рослинного походження.      

2. Подрібнення у вологому стані.

3. Гідроліз для забезпечення желатинізації, розрідження та оцукрювання за допомогою процесу, в ході якого контролюються температура та час.

4. Відділення зважених твердих частинок з використанням однієї або кількох центрифуг.

5. Змішування з олією та гомогенізація.

6. Охолодження та зберігання концентрованого екстракту.

7. Рецептура готового продукту: розчинення, додавання інгредієнтів, ароматизаторів тощо.

8. Пастеризація/UHT-обробка.

9. Розлив.

Материалы and Опции

Документ

Политика в отношении файлов cookie

Этот сайт использует файлы «куки». Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов. Страница с информацией о политике в отношении файлов cookie

Разрешить все cookie
Сохранить изменения
Необходимые (2)
Настроечные (0)
Статистические (7)
Маркетинговые (11)
О файлах «куки»

Необходимые файлы «куки» помогают сделать сайт удобным, позволяя реализовать основные функции, такие как навигация по странице и доступ к защищенным областям сайта. Сайт не может нормально функционировать без этих файлов «куки».

Настроечные файлы «куки» позволяют сайту запоминать информацию, которая изменяет способ работы или вид сайта, например, с учетом вашего предпочтительного языка и региона, в котором вы находитесь.

Статистические «куки» помогают владельцам сайтов понять, как посетители взаимодействуют с сайтами, путем сбора и представления анонимной информации.

Маркетинговые «куки» используются для отслеживания перемещения посетителей по сайтам. Цель этого отслеживания — показ рекламных объявлений, которые актуальны и интересны для конкретного пользователя и тем самым более ценны для издателей и сторонних рекламодателей.

Имя Поставщик Цель Срок действия Тип
cc_cookie_accept www.inoxpa.com.ua Зберігає стан згоди користувача на використання файлів cookie для поточного домену 1 год HTTP
PHPSESSID www.inoxpa.com.ua Зберігає стан сеансу користувача в запитах сторінок. Сесія HTTP
collect Google Використовується для надсилання даних до Google Analytics про пристрій та поведінку відвідувача. Відстежує відвідувача за різними пристроями та маркетинговими каналами. Сесія Pixel
_ga Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 2 роки HTTP
_ga_# www.inoxpa.com.ua Використовується Google Analytics для збору даних про кількість відвідувань користувачем веб-сайту, а також дат першого та останнього відвідувань. 2 роки HTTP
_gat_ Google Використовується Google Analytics для зменшення кількості запитів 1 день HTTP
_gid Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 1 день HTTP
fr Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
_fbp Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
IDE Google Використовується Google DoubleClick для реєстрації та повідомлення про дії користувача веб-сайту після перегляду або клацання однієї з оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності реклами та представлення цільових оголошень користувачеві. 1 год HTTP
ads/ga-audiences Google Використовується Google AdWords для повторного залучення відвідувачів, які, ймовірно, перетворюються на клієнтів на основі поведінки відвідувача в Інтернеті на веб-сайтах. Сесія Pixel
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Намагається оцінити пропускну здатність користувачів на сторінках із інтегрованими відео YouTube. 179 днів HTTP
YSC YouTube Реєструє унікальний ідентифікатор, щоб вести статистику того, які відео з YouTube бачив користувач. Сесія HTTP
yt-remote-cast-installed YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-connected-devices YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-device-id YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-fast-check-period YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-name YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
«Куки» — это небольшие текстовые файлы, которые могут использоваться сайтами для повышения эффективности работы пользователей. В законе говорится, что мы можем хранить файлы «куки» на вашем устройстве, если они абсолютно необходимы для функционирования этого сайта. В отношении всех остальных типов файлов «куки» необходимо получить ваше разрешение. Этот сайт использует разные типы файлов «куки». Некоторые файлы «куки»размещаются сторонними сервисами, отображаемыми на наших страницах.Вы можете в любое время изменить или отозвать свое согласие с Декларацией о куки-файлах на нашем сайте. Узнайте подробнее из нашей Политики конфиденциальности о том, кто мы такие, как вы можете связаться с нами и как мы обрабатываем личные данные. Сообщайте идентификатор и дату своего согласия, когда связываетесь с нами относительно этого согласия.