ТОВ "ІНОКСПА УКРАЇНА"

м.Київ

Україна

Выполненные проекты: Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів


Клиент Клиент

Замовник - одна з провідних на світовому ринку компаній з виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів. Установка була реалізована на виробничому майданчику у Південній Америці.

Замовнику потрібно встановити нову систему подачі інгредієнтів (перекачування твердих і рідких матеріалів) для нового заводу з виробництва кондитерських виробів.

Проект Проект

Рецептура замовника та наявне компонування підприємства була основою схеми обробки 90% твердих та рідких інгредієнтів.

Нашим завданням було – стабільне виробництво 30 партій продукції на годину на двох міксерах, забезпечуючи при цьому повторюваність рецептів та безпеку харчових продуктів.

Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів

Вдалося автоматизувати понад 90% інгредієнтів, що значно скоротило процес дозування та забезпечило повторюваність усіх наших рецептів.

  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів
  • Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів

Вдалося автоматизувати понад 90% інгредієнтів, що значно скоротило процес дозування та забезпечило повторюваність усіх наших рецептів.

Почему INOXPA? Почему INOXPA?

Замовник вибрав послуги компанії INOXPA ґрунтуючись на багатому досвіді роботи з установками такого типу, а також на можливості розробляти та здійснювати великі проекти з нуля. Значною мірою на рішення замовника вплинули знання наших спеціалістів у галузі обробки твердих інгредієнтів, а також можливість керувати процесом від розробки проекту до його реалізації.

Основна складність проекту полягала у великій кількості інгредієнтів для дозування та великій кількості партій на годину, які вимагала система замішування тіста. Для забезпечення можливості обробки такої кількості рецептів була розроблена багатоступінчаста система, що забезпечує високу швидкість дозування та перевірки інгредієнтів.


Решение INOXPA Решение INOXPA

На цій установці в станції дозування для лінії приготування тортильї тверді інгредієнти подаються через дозатор місткістю 300 л, є станція дозування води з витратоміром і станція дозування вершкового масла з витратоміром.

Для лінії хліба є 2 точки дозування з використанням двох ваг по 400 л для твердих речовин і двох ваг по 300 л для твердих речовин, 2 точок дозування води з витратоміром і 2 точок дозування вершкового масла з витратоміром.

Характеристики Характеристики

Основний інгредієнт подається на ваги для твердих частинок із 2 силосів, спроектованих INOXPA. Пневматичний перенос із вакуумним приводом. Продукт проходить через магнітну пастку та сито для видалення можливих залишків.

Вода подається з власного водопроводу і дозується у необхідній кількості за допомогою витратоміра та клапанів.

Вершкове масло подається з наявного резервуару. Забезпечується його перекачування та контроль дозування потрібної кількості за допомогою витратоміра та клапанів. Ця установка обігрівається гарячою водою, а всі трубопроводи мають кожух.

Для подачі допоміжних інгредієнтів реалізована конструкція, що об'єднує біг-беги та станції мікроінгредієнтів: 4 біг-беги, одна станція для трьох мікроінгредієнтів з одними вагами для мікроінгредієнтів для коржів, одна станція для чотирьох мікроінгредієнтів з чотирма вагами мікроінгредієнтів для хліба та проміжний резервуар. Мікроінгредієнти проходять через магнітну пастку та сито для видалення можливих залишків.

Електричні щити, ПЛК та система SCADA виконані групою фахівців компанії INOXPA.

Особенности Особенности

  • Пневматична передача з вакуумним приводом забезпечує додаткову чистоту у всій установці та знижує ризик створення вибухонебезпечних зон відповідно до класифікації ATEX. Також не допускається нагрівання критично важливих інгредієнтів із високим вмістом жиру, а також крихких інгредієнтів.
  • Сильною стороною установок INOXPA є висока швидкість виробництва рецептів та висока точність дозування.
  • Силоси з плоским дном для розвантаження масовим потоком та до трьох виходів для одночасної подачі на три лінії
  • Все обладнання виготовлене з нержавіючої сталі відповідно до норм для продуктів харчування, встановлених Управлінням з контролю якості харчових продуктів та лікарських засобів США (FDA).
  • Проведення заводських приймальних випробувань (FAT) виконано на наших об'єктах для перевірки всієї системи перед відправкою до Чилі.
  • Спільна робота із замовником, розробка нової системи відповідно до індивідуальних вимог, що відповідає високим стандартам якості та безпеки харчових продуктів.

Запросить инфо

Дозування інгредієнтів для кондитерських виробів

Политика в отношении файлов cookie

Этот сайт использует файлы «куки». Мы используем файлы cookie, чтобы анализировать трафик, подбирать для вас подходящий контент и рекламу, а также дать вам возможность делиться информацией в социальных сетях. Мы передаем информацию о ваших действиях на сайте партнерам Google: социальным сетям и компаниям, занимающимся рекламой и веб-аналитикой. Наши партнеры могут комбинировать эти сведения с предоставленной вами информацией, а также данными, которые они получили при использовании вами их сервисов. Страница с информацией о политике в отношении файлов cookie

Разрешить все cookie
Сохранить изменения
Необходимые (2)
Настроечные (0)
Статистические (7)
Маркетинговые (11)
О файлах «куки»

Необходимые файлы «куки» помогают сделать сайт удобным, позволяя реализовать основные функции, такие как навигация по странице и доступ к защищенным областям сайта. Сайт не может нормально функционировать без этих файлов «куки».

Настроечные файлы «куки» позволяют сайту запоминать информацию, которая изменяет способ работы или вид сайта, например, с учетом вашего предпочтительного языка и региона, в котором вы находитесь.

Статистические «куки» помогают владельцам сайтов понять, как посетители взаимодействуют с сайтами, путем сбора и представления анонимной информации.

Маркетинговые «куки» используются для отслеживания перемещения посетителей по сайтам. Цель этого отслеживания — показ рекламных объявлений, которые актуальны и интересны для конкретного пользователя и тем самым более ценны для издателей и сторонних рекламодателей.

Имя Поставщик Цель Срок действия Тип
cc_cookie_accept www.inoxpa.com.ua Зберігає стан згоди користувача на використання файлів cookie для поточного домену 1 год HTTP
PHPSESSID www.inoxpa.com.ua Зберігає стан сеансу користувача в запитах сторінок. Сесія HTTP
collect Google Використовується для надсилання даних до Google Analytics про пристрій та поведінку відвідувача. Відстежує відвідувача за різними пристроями та маркетинговими каналами. Сесія Pixel
_ga Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 2 роки HTTP
_ga_# www.inoxpa.com.ua Використовується Google Analytics для збору даних про кількість відвідувань користувачем веб-сайту, а також дат першого та останнього відвідувань. 2 роки HTTP
_gat_ Google Використовується Google Analytics для зменшення кількості запитів 1 день HTTP
_gid Google Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 1 день HTTP
fr Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
_fbp Facebook Реєструє унікальний ідентифікатор, який використовується для формування статистичних даних про те, як відвідувач використовує веб-сайт. 3 месяца HTTP
IDE Google Використовується Google DoubleClick для реєстрації та повідомлення про дії користувача веб-сайту після перегляду або клацання однієї з оголошень рекламодавця з метою вимірювання ефективності реклами та представлення цільових оголошень користувачеві. 1 год HTTP
ads/ga-audiences Google Використовується Google AdWords для повторного залучення відвідувачів, які, ймовірно, перетворюються на клієнтів на основі поведінки відвідувача в Інтернеті на веб-сайтах. Сесія Pixel
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube Намагається оцінити пропускну здатність користувачів на сторінках із інтегрованими відео YouTube. 179 днів HTTP
YSC YouTube Реєструє унікальний ідентифікатор, щоб вести статистику того, які відео з YouTube бачив користувач. Сесія HTTP
yt-remote-cast-installed YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-connected-devices YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-device-id YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Стійкий HTML
yt-remote-fast-check-period YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-app YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
yt-remote-session-name YouTube Зберігає налаштування відеоплеєра користувача за допомогою вбудованого відео YouTube. Сесія HTML
«Куки» — это небольшие текстовые файлы, которые могут использоваться сайтами для повышения эффективности работы пользователей. В законе говорится, что мы можем хранить файлы «куки» на вашем устройстве, если они абсолютно необходимы для функционирования этого сайта. В отношении всех остальных типов файлов «куки» необходимо получить ваше разрешение. Этот сайт использует разные типы файлов «куки». Некоторые файлы «куки»размещаются сторонними сервисами, отображаемыми на наших страницах.Вы можете в любое время изменить или отозвать свое согласие с Декларацией о куки-файлах на нашем сайте. Узнайте подробнее из нашей Политики конфиденциальности о том, кто мы такие, как вы можете связаться с нами и как мы обрабатываем личные данные. Сообщайте идентификатор и дату своего согласия, когда связываетесь с нами относительно этого согласия.